Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 10 Nov. 2021

ASEF Junior Fellows - Visit Slovenia

Ameriško-slovenska izobraževalna fundacija (ASEF) ima do 22. novembra odprt razpis ASEF Junior Fellows - Visit Slovenia, na katerega se lahko prijavijo študenti/-ke za priložnost 10-tedenskega raziskovalnega obiska v Sloveniji in sodelovanja v 1-letnem programu neformalnega izobraževanja. Več o razpisu na povezavi.

ASEF prihodnji teden organizira spletno delavnico, na kateri bo program podrobneje predstavljen, prav tako pa bodo podani nasveti za uspešno prijavo. Na delavnico, ki bo potekala v angleškem jeziku v torek, 9. novembra, s pričetkom ob 20. uri, se je treba predhodno prijaviti.

Na vas se obračamo s prošnjo, če bi lahko razpis za štipendije in vabilo na delavnico delili po svojih kanalih obveščanja, da bo čim več oseb izvedelo za to priložnost. Izbrani kandidati/-ke namreč razvijejo dolgoročna sodelovanja s profesorji/-icami in mentorji/icami v Sloveniji, spoznajo slovensko kulturo, jezik in obiščejo različne kraje ter tudi navežejo stik s sorodniki v Sloveniji.

Prilagamo krajše besedilo objave razpisa v slovenščini in angleščini, banner in dodajamo še nekaj povezav s promocijskimi objavami v angleščini: objava na Facebook, LinkedIn, Twitter in Instagram.

Napovednik delavnice na Facebooku.

Vir: ASEF

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

57955

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino