Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 08 Jun. 2021

Center interesnih dejavnosti Ptuj je objavil pestro ponudbo počitniških dejavnosti

Center interesnih dejavnosti Ptuj je objavil pestro ponudbo počitniških dejavnosti, namenjenih otrokom in mladim.

Za otroke pripravljajo tradicionalne ulične delavnice z bratoma Malek, delavnico izdelovanja letalskih modelov, malo šolo rolanja in vožnje s kolesom po pumptracku, delavnico hiphop plesa in delavnico indijskega plesa, poletne urice italijanščine in nemščine, počitniško lončarstvo in delavnico Glinene zverinice, poletno šolo boksa, likovno delavnico dobropočutnico, kreativno recikliranje, delavnico cirkuških veščin, delavnico animiranega filma in poučno delavnico v sklopu festivala Dnevi poezije in vina.

Poseben nabor delavnic bo letos namenjen mladim. Čakajo jih delavnica javnega nastopanja, kantavtorska delavnica, slikarska delavnica in delavnica eksperimentalnega filma, pa še dva termina delavnice spoznavanja virtualnega sveta.

Otroke in družine bodo spet povabili na Kino počitnice, odrasle in (polnoletne) mlade pa vabijo še na čisto posebno usposabljanje za oskrbo mačjih sesnih mladičev.

Za vse počitniške dejavnosti se je potrebno prijaviti s prijavnicami, ki so objavljene na njihovi spletni strani pri opisih posameznih dejavnosti. Prijave zbirajo do zapolnitve prostih mest. Delavnice se bodo izvajale v skladu z aktualnimi priporočili NIJZ.

Vir: CID Ptuj

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

78440

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino