Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 03 Feb. 2022

Center mladih Koper v novo leto vstopa s kopico aktivnosti

V Centru mladih Koper bo v prihodnjih dneh pestro, saj v novo leto vstopa s kopico aktivnosti.

Četrtni mladinski center na Markovcu bo v četrtek, 3. in 17. februarja, ob 18. uri  gostil »Mavrična druženja«, ki bodo poskrbela za varno okolje ob seznanjanju ter premlevanju tematik LGBT+.

Novost, ki že žanje uspeh, so tudi »Večeri družabnih iger«, na katerih se udeleženci lahko zabavajo z več kot petnajstimi igrami, ki mlade zaposlijo za slabe tri ure. Ta mesec bodo Večeri družabnih iger na sporedu 3. in 17. februarja, ob 17. uri v četrtnem mladinskem centru Markovec ter 10. in 24. februarja v Centru mladih Koper na Gregorčičevi ulici v Kopru.

V soboto, 12. februarja, ob 10. uri bo na programu dogodek »Poklicna pot mladih«, na katerem bodo mladi lahko poslušali opise različnih poklicev iz prve roke.

14., 15. in 17. februarja, ob 18.30, pa bo oder CMK-ja zasedala Gledališka šola Talia s svojo novo predstavo, občinstvo pa bodo zabavali tudi slovenski komiki na stand up večeru »Bunga«, ki bo 16. februarja, ob 20. uri.  

Februarska novost bo delavnica žganja v les, ki bo v mladinskem centru na Markovcu v petek, 18. februarja, ob 17. uri.

22. februarja pa bo CMK gostil Mirjano Topić, ki bo pod vzdevkom »Mirči potuje« odpredavala potopis z naslovom »Potovanje in delo«.

V sredo, 23. februarja, ob 20. uri pa bo na programu Karaoke večer, ki bo tudi tokrat priskrbel zbirko pesmi za vse okuse. Lepo vabljeni v Center mladih Koper!

Vir: Center mladih Koper
Fotografija: Jaka Ivančič

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

16014

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino