Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 03 Nov. 2021

DELAVNICA ZA NEVLADNE ORGANIZACIJE

Informacijska točka Evropske unije EUROPE DIRECT Savinjska, ki deluje v okviru Celjskega mladinskega centra, v sodelovanju z Mladinskim centrom Šentjur, organizira Delavnico za nevladne organizacije, ki bo v sredo, 10.11.2021, ob 16:30 uri, v Mladinskem centru Šentjur. 

Na delavnici bodo predstavljene možnosti, ki jih imajo nevladne organizacije, da pridobijo sredstva za svoje delovanje in projekte v okviru EU programov ter ukrepi EU na področju podpore različnim projektom. Predstavljeni bodo razpisi v okviru EU, ki omogočajo sofinanciranje različnih projektov na različnih področjih (kultura, mladi, sociala, okolje, …) in sicer program Erasmus +, Evropska solidarnostna enota, Progess, Life, Evropa za državljane, Program Zdravje, Program Ustvarjalna Evropa, Evropski socialni sklad in Evropski sklad za regionalni razvoj. Pregledali se bodo aktualni razpisi in pripravili osnutki glede na aktualne razpise.

Delavnica je namenjena nevladnim organizacijam v Savinjski regiji in tudi širše, ki iščejo informacije o sredstvih za realizacijo inovativnih idej ter potrebujejo pregled možnosti za njihov razvoj. Izvajalka delavnice bo Sonja Majcen.

Delavnica je brezplačna. Na dogodek je potrebna prijava na info@mc-celje.si, za njegov obisk pa velja pogoj PCT oziroma pogoji, ki bodo v veljavi za termin dogodka.

Vir: Celjski mladinski center

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

68109

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino