Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 08 Jul. 2021

Delavnice mladinskega dela

Projekt MI! – mladinski inkubator je namenjen mladim, ki si želijo izboljšati svoje kompetence, pridobiti nove izkušnje in poznanstva ter si povečati možnost za zaposlitev. V sklopu projekta MI! pripravljajo nove delavnice na temo mladinskega dela. Pod vodstvom trenerjev iz Mreže Mama boste spoznali, kaj mladinsko delo je, kaj počne mladinski delavec, kako se beleži mladinsko delo in kaj je to mednarodno mladinsko delo. 

Usposabljanja so za udeležence brezplačna in bodo potekala v živo, v Mladinskem centru Brežice, v terminu od 12.7. – 31.7.2021, točni datumi delavnic bodo znani na uvodnem srečanju. Delavnice bodo kombinacija pridobivanja teoretičnih znanj in praktičnih izkušenj. Udeleženci bodo poglobljeno delali tudi na primerih mladinskega dela.

Prvo srečanje je že v ponedeljek, 12.7.2021 v MC Brežice, kamor ste vabljeni vsi mladi, ki vas zanima delo z mladimi in za mlade.

Za več informacij spremljaj njihovo spletno in Facebook stran.

Prijave zbirajo na: mi@zptm.si.

Vir:MI! - mladinski inkubator

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

80231

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino