Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 23 Feb. 2022

Dogodki v MKC Maribor

MKC Maribor v zadnjem tednu februarja in začetku marca vabi na naslednje brezplačne dogodke in delavnice:

konS @ Inkubator // PiksLBroŠka

KonS - Platforma za sodobno raziskovalno umetnost in Mladinski kulturni center Maribor v sredo, 23. februarja, ob 17. uri vabita na brezplačno delavnico izdelave lastne PiksLBroŠke.

Nika Strašek in Tamara Šterlek: REVELATIO

Galerija Media Nox med 16. februarjem in 17. marcem vabi na ogled razstave REVELATIO avtoric Nike Strašek in Tamare Šterlek, ki je nastala v sklopu cikla MAG_MA – cikla razstav magistrantov in magistrantk Oddelka za likovno umetnost Pedagoške fakultete Univerze v Mariboru.

konS @ Inkubator // Žičke + gumbi = klaviatura

KonS - Platforma za sodobno raziskovalno umetnost in Mladinski kulturni center Maribor v sredo, 2. marca, ob 17. uri vabita na brezplačno delavnico izdelave lastne digitalne klaviature. 

konS @ Inkubator // Kakšen vonj ima prihodnost

KonS - Platforma za sodobno raziskovalno umetnost in Mladinski kulturni center Maribor v torek, 8. marca, ob 10. uri vabita na brezplačno izkustveno delavnico izdelave in spoznavanja vonjav

konS @ Inkubator // Usposabljanje za bodoče mentorje

Rad eksperimentiraš, mešaš nove in stare tehnologije in si na vsak način DIY-jer? Rad predajaš in izmenjuješ svoje znanje za druge čisto radikalne novosti? Te zanimajo biotehnologija in senzorika ali robotika in noslijive tehnologije? KonS - Platforma za sodobno raziskovalno umetnost in Mladinski kulturni center Maribor v sredo, 9. marca, ob 17. uri vabita na brezplačno delavnico usposabljanja za bodoče mentorje. 

Več informacij o dogodkih najdeš na njihovi spletni strani.

Vir: MKC Maribor

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

63405

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino