Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 07 Jun. 2021

Društvo ŠKUC išče prostovoljko_ca

Info center ŠKUC išče mlado osebo do 30 let, ki bi v Info centru ŠKUC, kot mladinski_a informator_ka, opravljal_a prostovoljsko delo.

Te zanima mladinsko delo? Se z lahkoto znajdeš med poplavo informacij in vedno najdeš tisto pravo, ki te pripelje do nove priložnosti? Ti je blizu delo z mladimi, se ne bojiš preizkusiti v novih stvareh, imaš ideje, ki jih rad_a spraviš v prakso in znaš posneti video ali pa bi te kaj takšnega zanimalo?

Te zanima več? Preberi si!

Trajanje: 12 mesecev, rok prijave: 11. 6. 2021

Lokacija: Ljubljana (Slovenija), Info center ŠKUC.

Projekt vključuje:

-kritje stroškov v in iz Ljubljane,

-kritje stroškov nastanitve in prehrane,

-žepnino,

-mentorstvo in certifikat Youthpass,

-zdravstveno zavarovanje za osebe, ki niso rezidentke_i Slovenije.

Iščejo mladinskega_o informatorko_ja, tvoje naloge bodo zajemale:

-ustvarjanje vsebin za objavo na spletni strani in socialnih omrežjih,

-promocijske aktivnosti (delo na terenu, izdelava videov, pisanje bloga),

-komunikacija z različnimi deležniki,

-pomoč pri organizaciji ustvarjalnih in izobraževalnih aktivnosti.

Vključen_a boš v vsakodnevne aktivnosti društva, postal_a del ekipe in imela ves čas podporo koordinatorke in mentorice. Delo bo potekalo v Info centru ter na terenu, zaradi ukrepov za zajezitev covid-19 pa bo delo po potrebi potekalo tudi od doma.

O TEBI:

-dobro znanje slovenskega ter angleškega jezika,

-rad_a delaš z mladimi, vendar te tudi delo v pisarni za računalnikom ne dolgočasi,

-si zanesljiva_a in odgovorna_en,

-rad_a prevzameš pobudo in stvari spelješ do konca,

-ti je blizu ustvarjanje (video, pisanje, foto),

-si želiš od blizu pogledati kako poteka delo v nevladni organizaciji.

Če si želiš sodelovati pošlji svoj CV in motivacijsko pismo, zakaj bi želel_a za eno leto postati del njihove ekipe. Piši na info.center@skuc.org.

O ORGANIZACIJI:

ŠKUC je ena najvidnejših nevladnih organizacij neprofitnega značaja kulturno umetniške produkcije v Sloveniji. Njegovi začetki segajo v prvo radikalno študentsko gibanje v Ljubljani leta 1968, konec sedemdesetih in v osemdesetih letih pa je bil ŠKUC eden vodilnih spodbujevalcev, združevalcev in promotorjev alternativne kulture.

INFO CENTER ŠKUC že od leta 1998 skrbi za informiranje mladih ter mladinskih organizacij in organizacij za mlade v Ljubljani. Kot koordinator Ljubljanske mreže info točk– L’MIT zbira, ureja, objavlja in brezplačno posreduje raznolike informacije o vsebinah, storitvah in dejavnostih, ki so pomembne za mlade ter jim pomagajo pri uresničevanju njihovih interesov, doseganju želenih ciljev in osamosvajanju. Poleg tega z raznolikim izobraževalno-ustvarjalnim programom preko delavnic, dogodkov in predavanj redno izvaja brezplačne aktivnosti za mlade, jim nudi prostor za pridobivanje novih znanj in veščin ter jih spodbuja h kreativnemu preživljanju prostega časa.

Več o dejavnostih si lahko preberete na spletni strani www.skuc.org ter www.lmit.org.

Vir: ŠKUC

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

51103

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino