Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Naloži:
Všečno: (0)
Datum objave: 11 Jul 2019

Evropski mladinski dogodek #EYE2020

Evropski mladinski dogodek vsaki dve leti združuje na tisoče mladih iz EU in širše, da delijo in oblikujejo svoje zamisli o prihodnosti Evrope. To je edinstvena priložnost za mlade, da se spoznajo in navdihujejo in sprejemajo odločitve prav v središču evropske demokracije. Četrta edicija bo potekala na sedežu Evropskega parlamenta v Strasbourgu 29. in 30. maja 2020.

Prijave so odprte, na dogodku pa lahko sodelujejo vsi mladi Evropejci med 16. in 30. letom starosti. Prijavijo pa se lahko skupine najmanj 10 oseb. Udeležba je brezplačna, udeleženci pa si morajo sami zagotoviti pot in namestitev. Skupine lahko pod določenimi pogoji zaprosijo za finančni prispevek s pomočjo tega spletnega obrazca, ki pa ga morate oddati najpozneje do 15. oktobra 2019!

Če želite obogatili program EYE2020 s svojimi aktivnostmi, se prijavite s pomočjo tega obrazca, in sicer najpozneje do 17. novembra 2019!

Več podrobnosti o EYE2020 najdete v priloženem dokumentu (v angleškem jeziku).

Vir in foto: Evropski parmalent, Pisarna v Sloveniji

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

18334

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 400 57 90, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino