Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 12 Dec. 2018

Evroštudent VI

Pedagoški inštitut pripravlja nacionalno konferenco ob predstavitvi rezultatov mednarodne raziskave EVROŠTUDENT VI, v kateri je sodelovala tudi Slovenija. Nacionalna konferenca bo potekala v petek, 14. decembra 2018, na Ministrstvu RS za izobraževanje, znanost in šport.

Na konferenci bodo predstavili mednarodne rezultate raziskave EVROŠTUDENT VI in ključne izsledke raziskave v Sloveniji. Nekaterim ugotovitvam se bodo posvetili v treh tematskih delavnicah:

- Delo študentov.

- Študenti s posebnimi potrebami.

- Razlika v zastopanosti spolov pri študiju.

Konference se lahko udeležite tudi študentje in dugi zainteresirani mladi, ki vas zanimajo izzivi tercialnega izobraževanja in bi želeli sodelovati v diskusiji, kjer boste lahko z drugimi deležniki iskali možne smernice naslavljanja problemov in izboljševanja kakovosti študija.

Prijavite se lahko na tej povezavi.

Podroben program konference je dostopen tukaj, celotno vabili pa tukaj.

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

55478

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino