Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 05 Nov. 2021

Festival Poletje na travniku 2021

Tudi letos avgusta je EPI center Piran na travniku pred EPI centrom v Luciji priredili festival Poletje na travniku. Tokrat so sodelovali s Klubom študentov občine Piran in pripravili kar 9 uspešnih dogodkov.

Torke so namenili koncertom, dogajanje je s svojim nastopom otvoril Jure Lesar j, sledili pa so mu še odlični Nas 3 ter One cupcake away in Nevermind.

Srede so bile namenjene kinu pod zvezdami. Predvajali so 3 slovenske filme, Pojdi z mano, Šiška deluxe ter Nika. Zadnjemu filmu je sledil tudi pogovor z glavno igralko Ylenio Mahnič, ki je z delila izkušnje s snemanja.

Četrtki so minili v znamenju komedije, nastopili so Matjaž Javšnik, Martina Ipša in Aleš Novak ter poskrbeli, da so se dodobra nasmejali.

S študenti že načrtujejo Poletje na travniku 2022 in druge dogodke tekom leta.

Vir: EPI Center Piran

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

24449

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino