Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 25 Jan. 2022

Hej, mladinski vodja! Pridi na virtualno izmenjavo za mlade!

Zavod TiPovej! skupaj s partnerji iniciative Ljubljana mesto učenja organizira že četrto Virtualno izmenjavo za mlade. Potekala bo ta četrtek, 27. 1. 2022 med 17.30 in 19.00 na ZOOMu.

Kaj se bo dogajalo?

Skupaj z izobraževalno ekipo so se odločili, da četrtkov virtualni prostor uporabijo za namen promocije in informiranja o mladinskem treningu, ki bo potekal v Srbiji med 9. in 16. 2. 2022. Virtualna izmenjava bo tako priložnost, da spoznate mlade, ki v projektu že sodelujejo in vnaprej pozdravite novince ter ugotovite, če bi vas zanimalo sodelovanje na treningu in drugih prihajajočih aktivnostih iniciative:

  • Mladinski seminar v Španiji (April, 2022)
  • Mladinski forum v Nemčiji (Julij, 2022)

Kako?

Uporabljali bodo Zoom. S klikom na spodnjo povezavo se prijaviš na srečanje. Preusmerjen_a boš na stran za registracijo (prek samega Zooma) in ko jo izpolniš, boš od Zooma prejel_a e-pošto s podrobnostmi o tem, kako lahko dostopate do srečanja: https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZEtfuqvpz8pG9Eq7Iljq5wny13oeiUysxaA

Dodatne informacije o iniciativi najdeš tukaj. Lahko pa tudi pišeš koordinatorki iniciative na urska@tipovej.org ali jo pokličeš na 041931202.

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

82715

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino