Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 21 Jun. 2021

Impro liga s predstavo v živo zaključila najbolj nenavadno sezono do sedaj!

Impro liga je v nedeljo, 20. 6. ob 19:30 v Klubu Cankarjevega doma zaključila sezono s predstavo Naši proti vašim.

Nenavadno sezono programa Impro liga, ki je skoraj v celoti potekala v živo na spletu pred osebnimi zasloni, so letos sklenili z impro tekmo dveh skupin Naši in Vaši ter podelitvijo nagrad za največje dosežke v družabnem klubu Cankarjevega doma visoko nad mestom.
Po celem letu improviziranja na daljavo je bil to slasten spektakel impro tekme med dvema mešanima skupinama letošnjih improvizatorjev in improvizatork, ki so vas spremljali skozi večino letošnjih domačih nedelj. Naši in Vaši so vas prepričali, da ste prav vi na njihovi strani in da si zaslužijo točke, ki jih je podelilo občinstvo.

Letošnja sezona je bila drugačna, a zelo produktivna – od novembra dalje smo ustvarjali tedensko in se preizkusili v različnih formatih in žanrih kolektivnega ustvarjanja. Za nami je kar 30 spletnih ne-gledaliških dogodkov, kjer so se letošnje ekipe spoprijele z različnimi izzivi, izjavami tedna in na koncu še s srednjemetražnimi filmskimi žanri v sklopu Serijalka. Posebej pa so večere dopolnili še spletni komentarji gledalcev, ki so žive dogodke spremljali.

Čas je, da se vrnemo v gledališča in pogledamo kaj vse smo ustvarili v letošnji sezoni. Le tam lahko skupaj ustvarimo novo magijo, se podružimo in gradimo skupnost, s katero vemo, da je svet z umetnostjo polnejši in bolj smiseln.

Več o Impro ligi lahko najdete na Facebooku.

Vir: Društvo IMPRO

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

39969

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino