Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 30 Nov. 2021

Interes mladih navdušil poslanca Franca Bogoviča

Mladinski center Dravinjske doline (MCDD) je v sklopu projekta r(EU)ral Europe, ki ga izvaja Mreža MaMa, izvedel srečanje s Francem Bogovičem, poslancem v Evropskem parlamentu. Srečanje je potekalo na Srednji poklicni in strokovni šoli Zreče, moderirala pa ga je Neža Pavlič Brečko, direktorica MCDD in strokovna sodelavka Regionalnega stičišča NVO savinjske regije Novus.

Gospod Bogovič je mladim predstavil svoje delo v Evropskem parlamentu in spregovoril o aktualnih zadevah glede Evropske unije in njene prihodnosti. Interes mladih, s katerimi je imel zanimiv pogovor, ga je navdušil. Ob koncu obiska v Zrečah se je srečal tudi z županom Občine Slovenske Konjice, Darkom Ratajcem, s katerim sta spregovorila o trenutnih razvojnih izzivih občine Slovenske Konjice ter njegovem delu v Evropskem parlamentu. 

Vir: MCDD

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

38265

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino