Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 16 Dec. 2021

JAVNI POZIV ZA KANDIDATE ZA IZVAJALCE DELAVNIC

Pred vami je poziv za prijavo kandidatov za izvajalce delavnic Social Impact Award-a za leto 2022.

Social Impact Award je največja Evropska skupnost socialnih podjetnikov do 30. leta starosti. Od leta 2009 SIA izvaja izobraževalne programe in inkubatorje v Evropi, Aziji in vzhodni Afriki. SIA s tem podpira socialne podjetnike na začetku svoje poti pri razvijanju in implementiranju inovativnih poslovnih rešitev ključnih družbenih izzivov našega časa. Vse to počnemo z organiziranjem dogodkov in delavnic, s katerimi večamo ozaveščenost glede socialnega podjetništva, mlade učimo potrebnih veščin z usmerjanjem njihovih idej od nejasnih namenov do obetavnih podjetij. Ponudimo tudi možnost mreženja s podobno mislečimi mladimi in z uspešnimi socialnimi podjetniki, hkrati pa omogočamo tudi podporo in promocijo najboljšim idejam s Social Impact Award.

Delavnice, ki jih izvajalci izvajajo so »Idea generation« oz. inkubator idej, »Impact modeling«, »business modeling« in »business planning« ter variacije teh delavnic.

Vrline, ki jih pri kandidatih iščejo so:
- komunikativnost in odprtost,
- sposobnost fasilitacije srednjih do velikih skupin,
- znanje uporabe digitalnih orodij, kot so zoom ipd.,

Pogoj, ki ga morajo izpolniti vsi kandidati, da lahko postanejo izvajalci delavnic Social Impact Award-a je nujna udeležba na usposabljanju, ki ga bo organiziral Social Impact Award Slovenija. Usposabljanje je namenjeno predstavitvi in poglabljanju znanja o socialnem podjetništvu, predstavitev metod, ki se uporabljajo med delavnicami in kratek praktični preizkus. Datum usposabljanja bo določen naknadno.

Prosijo, da zainteresirani kandidati svoje podatke oddajo na TEM LINKU do 05.01.2022.

Vir: Slovenska agencija za mlade

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

81036

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino