Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 30 Jul. 2021

Jazz 'ma mlade vabi na Grad Bogenšperk

Mariborski festival Jazz ‘ma mlade se skupaj z mladimi ustvarjalci in ustvarjalkami prvič odpravlja na gostovanje! V prvem avgustovskem petku se bo z mariborsko kulturno-umetniško ponudbo predstavil na idiličnem gradu Bogenšperk, do katerega je organiziran tudi poseben avtobus, na katerem ne bo manjkalo žive glasbe!

Festival Jazz 'ma mlade je festival, na katerem se srečujejo ljubitelji jazz glasbe, različnih zvrsti umetnosti, vina in kulinarike. Ekipa mladih ustvarjalk in ustvarjalcev iz Maribora ga organizira od leta 2016, sicer pa festival domuje na Židovskem trgu, pomembni kulturni dediščini mesta Maribor, ki z močjo mladinske ustvarjalnosti zasije v popolnoma drugačni, čarobni podobi.

Po treh zelo uspešnih junijskih festivalskih večerih se mladi mariborski ustvarjalci in ustvarjalke, polni novih idej in željni izzivov, skupaj s festivalsko ekipo, v petek, 6. 8. 2021, odpravljajo na svoje prvo poletno gostovanje, na še en biser slovenske kulturne dediščine – grad Bogenšperk.

V gradu, za gradom in na gradu s koncerti glasbenih zasedb Hauptman in birds of unknown, razstavami vizualnih umetnikov, umetniško video projekcijo na grad, ulično hrano in široko paleto vrhunskih štajerskih vin napovedujemo popolno doživetje za useša, oči, nos, brbončice in seveda - dušo!

Vstopnice  za doživetje na gradu so naprodaj po 10,00 EUR  na vseh prodajnih mestih Eventim, v TICu Šmartno, na gradu Bogenšperk in v Krčmi na gradu in prinašajo tudi prvi kozarec vina iz izbora Hiše Stare trte, na voljo pa so tudi vstopnice po 15,00 EUR, ki poleg vstopnine, kozarca vina omogočajo avtobusni prevoz iz Maribora in Celja.

Vstopnice kupite na povezavi.

Vir: MKC Maribor

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

45108

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino