Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 07 Jun. 2021

Junijski program Centra mladih Koper

Koprski CMK se končno pripravlja na otvoritev sezone v živo. Poletje bo zajahal s polno paro; poleg pestrega programa za mladino je svoje kolesje pognala tudi vadnica v enoti Markovec, ki je mladim glasbenim skupinam na voljo po predhodni rezervaciji terminov (več na: mladikoper@gmail.com).

Junijski program bo otvorila fotografska delavnica za začetnike, ki se bo odvila 1. 6. 2021 ob 18h v prostorih Centra mladih Koper.

V petek, 4. 6. 2021 ob 17. uri, jih čaka drugi del delavnice kreativnega pisanja in poezije, »Pero srce«. Slednja bo prav tako potekala v prostorih CMK-ja, v živo.

V spomin na digitalne čase se bo odvrtelo potopisno predavanje po Bolgariji, ki ga bo moč spremljati 10. 6. 2021 ob 20. uri na Facebook strani Centra mladih Koper. Predavanje bo brezplačno in prijave niso potrebne. Spletne aktivnosti se bodo nadaljevale takoj naslednji dan, in sicer 11. 6. 2021, kjer bomo lahko obiskali delavnico »Peremo z zelišči«. Odvila se bo na CMK Facebook strani, s pričetkom ob 17h.

V dvorani Centra mladih Koper se bo na isti dan pričel mini festival zaključnih predstav Gledališke šole Talia, kjer se bodo predstavile gledališke skupine osnovnošolcev, dijakov ter odraslih. 11. 6., 12. 6. in 13. 6. se torej »gledališči« ob 18h, 20h in 19h.

V torek, 15. 6. 2021 ob 21. uri , bo oder Centra mladih Koper po dolgem času zasedel stand-up večer, Bunga #22. Nastopil bo Klemen Bučan.

Konec šole se bo obeležil s tradicionalnim festivalom za mlade, CMoKFEST-om. Zaradi prostorskih izzivov se bo koncertni del festivala premaknil na zelenico za Hišo kulture v Sv. Antonu, kjer se bo 24., 25. In 26. 6. 2021 zvrstila kopica mladih bandov iz koprske gimnazije, Srednje tehniške šole, Srednje ekonomske in poslovne šole ter Italijanske gimnazije Koper. Vse tri večere, ki so posvečeni predvsem dijakom, bodo zaključila imena, kot so Joker Out, OK junior!, Nevermind, Masayah ... Zaradi omejenega števila mest se bodo zbirale prijave za vstopnico. Vstop bo brezplačen!
Prav tako se bodo v okviru festivala čez dan odvijale številne športne in kulturne prireditve.

Junij se bo zaključil s stand-up večerom Bunga #23, in sicer v torek, 29. 6. 2021 ob 21. uri v dvorani Centra mladih Koper.

Vse informacije o prijavah in dogodkih se dobijo na Facebook strani Centra mladih Koper.

Vir: Center mladih Koper

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

48159

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino