Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 22 Feb. 2022

Kolaž mladinskega kulturnega ustvarjanja

Kolaž mladinskega kulturnega ustvarjanja je projekt Mladinskega centra Jesenice in Javnega sklada Republike Slovenije za kulturne dejavnosti (JSKD) območne izpostave Jesenice, ki želita povezati mlade skozi različne načine ustvarjanja in kulturnega udejstvovanja v sklopu Evropskega leta mladih 2022.

Mladi do 29. leta imate priložnost svoje talente predstaviti širši skupnosti in se udeležiti različnih delavnic, natečajev in srečanj namenjenih razvijanju svojih sposobnosti in povezovanju. Vključeni pa boste v proces organiziranja in izvajanja dejavnosti. Ponujamo vam možnost, da dogodek ali projekt, ki si ga zamislite tudi sami izpeljete.

Po drugi strani se projekt Kulturni kolaž povezuje z ostalimi (že vpeljanimi) mladinskimi projekti in krepi sodelovanja med društvi in ostalimi kulturnimi ter mladinskimi ustanovami, klubi ali društvi.

Bolj enostavno? KULTURNI KOLAŽ je projekt namenjen mladim in temu, da lahko tudi sami izrazijo svoje talente in sposobnosti ter jih nadgrajujejo in delijo z drugimi.

NJIHOV CILJ?

Spodbujati kulturne aktivnosti in udejstvovanja mladih na Jesenicah in k aktivnostim povabiti nove mlade nadobudneže ter jim predstaviti, da kultura ni »kr nekej« in »brezveze«, temveč je pomemben del našega življenja, ki dopolnjuje in v celoto zaključuje naš kreativni proces.

KAKO BODO ZAČELI?

Prvi izmed mnogih projektov bo 3. mladinski fotografski natečaj PORTRET 2022, kateremu se bo letos prvič pridružilo tudi predavanje o portretni fotografiji. Več o natečaju povedo kmalu…

KAKO LAHKO SODELUJEŠ?

Se ti zdi projekt zanimiv? Poznaš koga, ki bi ga to zanimalo? Si ti mogoče ta, ki bi sodeloval?

Vse, ki bi vas sodelovanje utegnilo zanimati vabijo, da jih kontaktirate in jim zaupate svoje želje, ideje in predloge.

KONTAKTI:
Facebook: Mladinski center Jesenice
Instagram: @mcjesenice
email: mcj@siol.net
web: www.mc-jesenice.si

Vir: MC Jesenice

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

88031

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino