Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (1)
Datum objave: 27 Jan. 2022

MC Šmartno ob Paki vabi: prispevaj pesem

V Šmartnem ob Paki bodo slovenski kulturni praznik ponovno obeležili »malo drugače«. K sodelovanju vabijo pisce poezije.

MC Šmartno ob Paki bo Prešernov dan ali slovenski kulturni praznik v luči vladajočih covidnih razmer letos že drugič obeležil nekoliko drugače. Sodelavci MC-ja pripravljajo Sprehod med poezijo 2022, akcijo, v sklopu katere bodo na še vedno prazna in osamljena plakatna mesta izobesili poezijo.

Pri tem se obračajo na vse, ki vam je poezija blizu. Želijo namreč, da jim pošljete svoje avtorske pesmi. Najsi bo to izbor ene ali dveh, ki jih že nekaj časa skrivate v predalu, ali pa jo napišete po trenutnem navdihu posebej za to priložnost.

Pesmi sprejemajo v e-nabiralnik na naslov pisarna@mcsop.si do četrtka, 3. februarja 2022. V zadevo zapišite Sprehod med poezijo in pripišite ime avtorja pesmi.

Vir: MC Šmartno ob Paki

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

30971

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino