Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 10 May 2022

MC Šmartno ob Paki za izboljšanje duševnega zdravja in počutja mladih

V MC Šmartno ob Paki so ob evropskem letu mladih razširili ponudbo dejavnosti za mlade. V maju se osredotočajo na njihovo duševno zdravje in počutje.

 

Ni me strah! so poimenovali dogodek, ki bo potekal 12. maja in ki ga organizirajo v sodelovanju z Društvom prijateljev mladine Šmartno ob Paki. Slednje pripravlja za aktualne razmere zelo uporabno predavanje z naslovom Uspešno premagajmo strah in strahove. Predavala bo psihoterapevtka Martina Medved, izkušena predavateljica, zunanja sodelavka na področju duševnega zdravja, ki pod imenom Brlog nasvetov na socialnih omrežjih deli strokovne nasvete na poljuden, razumljiv in prijazen način. Predavanje je brezplačno in je namenjeno mladim med 15. in 29. letom. Prijavite se lahko na št. 041 624 074 (Andreja) ali z zasebnim sporočilom na FB;

FB DPM: https://www.facebook.com/dpmsmartno

FB MC: https://www.facebook.com/mcsmartnoobpaki

Po predavanju vas vabijo še v pritličje, kjer bodo sodelavci MC-ja poskrbeli za tematsko druženje z naslovom Ne čakaj na maj!

Vir: Mc Šmartno ob Paki

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

34244

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino