Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 03 Nov. 2021

MDC BLOK PRAZNOVAL 10. ROJSTNI DAN

V mladinskem dnevnem centru Blok iz Škofje Loke so v mesecu septembru praznovali prav posebni jubilej. Mineva namreč 10 let, od kar se je na Frankovem naselju 68 odprl nov mladinski center. Njihova želja je bila, da ob tej okrogli obletnici v mesecu oktobru priredijo slavnostni dan odprtih vrat, ko bi lahko ostalim someščanom predstavili rezultate 10 letnega delovanja. Ker pa se je situacija z okužbami iz dneva v dan slabšala, so se tamkajšnji mladinski delavci odločili za drugačno rešitev. Bližale so se krompirjeve počitnice in odločili so se, da za »blokovce« organizirajo bogat in raznovrsten počitniški program. Obiskali so notranjo plezalno steno v bližnjih Gorajtah, trampolin park Gib v Ljubljani in pokriti bazen v Železnikih. Tisti bolj ustvarjalni so lahko ustvarjali različne izdelke iz fimo mase, za zaključek pa je sledil kostanjev piknik z družino Addams.

Zelo so zadovoljni, da so lahko to posebno obletnico delovanja tako praznovali vsaj z njihovimi zvestimi obiskovalci, brez katerih center definitivno nebi bil to, kar je.

Vir: MDC BLOK

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

25195

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino