Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 11 Jun. 2021

Mednarodna konferenca o stanovanjski izključenosti in brezdomnosti mladih LGBTIQ+ oseb

Društvo Parada ponosa vas v sodelovanju z organizacijami FEANTSA, True Colors United in Associazione Quore vabi na konferenco Ljubo doma? – Mednarodna konferenca o stanovanjski izključenosti in brezdomnosti mladih LGBTIQ+ oseb. Njen namen je predstaviti izsledke raziskave Bivanjske razmere mladih LGBTIQ+ oseb v Sloveniji ter predstaviti področje stanovanjske izključenosti in brezdomnosti mladih LGBTIQ+ oseb skozi dobre prakse in izkušnje naših mednarodnih partnerjev.
Konferenca bo potekala v sredo, 16.06.2021 med 9.30 in 17.00.

Udeležba na konferenci je brezplačna. Zaradi lažje organizacije dogodka in omejenega števila mest so obvezne prijave, ki jih zbirajo do 13. 6. 2021 preko PRIJAVNEGA OBRAZCA.

Več informacij in okvirni program konference najdete na njihovi spletni strani.

Vir: Društvo Parada ponosa

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

32807

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino