Mladinsko delo

Mednarodna konferenca za dvig kakovosti mladinskega dela

2. 11. 2021 avtor: Mladinska mreža MaMa

Vabljeni na mednarodno konferenco za kakovost in profesionalizacijo mladinskega dela, ki bo  potekala v četrtek, petek in soboto  11., 12. in 13. novembra 2021 v Brežicah,  v Mladinskem centru Brežice, Gubčeva ulica 10a, 8250 Brežice, s pričetkom ob 14.00 uri.

Konferenca je zaključni dogodek v sklopu projekta strateškega partnerstva »Supporting Evidence-based Education of Youth Workers«, za dvig kakovosti mladinskega dela, v okviru programa Erasmus+ in je namenjena mladinskim delavcem iz Hrvaške in Slovenije. Partnerji v projektu, Faculty of Humanities and Social Sciences of the University of Rijeka (UNIRI), Institute for Social Research (IDIZ) iz Zagreba and Univerza v Ljubljani (UL) vas bodo seznanili z rezultati projekta, na katere boste lahko podali povratne informacije in razpravljali o razvoju na področju mladinskega dela v zadnjem obdobju. Dogodek je namenjen tudi za nadaljnjo promocijo in širitev mreže kakovostnih mentorskih organizacij, ki bi se priključile mentorstvu za podporo študentov, vključenih v študijski program. 

Program konference bo zaobjel:  Predstavitev rezultatov projekta Supporting Evidence-based Education of Youth Workers.Razpravo o vidikih kakovosti mladinskega dela in uresničevanje Youth work agende v prihodnosti.Raziskovanje o pomembnosti mentorskih procesov in podpore pri vzpostavljanju študija mladinskega dela.

Zaradi lažje organizacije, vas prosimo, da nam do 4. 11. 2021 potrdite svojo udeležbo: PRIJAVA

Zagotovljena nočitev in prehrana. Kotizacije ni.

 Lokacija:  

Mladinski center Brežice in MC Hostel, Gubčeva ulica 10a, 8250 Brežice

V hostlu je omejeno število mest.  V hostel se lahko registrirate pred začetkom ali med odmorom za kavo.