Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 22 Jun. 2021

Mesečna srečanja mladih ambasadorjev mest in regij učenja

Poletje je tu. A mladi ambasadorji mest učenja (še) niso na dopustu!

Na Zavodu TiPovej! skupaj s partnerji mednarodnega projekta »Mladi sooblikujejo mesta učenja« nadaljujejo z organizacijo mednarodnih mesečnih srečanj za mlade.

Te zanima tema trajnosti in bi o njej razpravljal_a v mednarodni skupini? Odlično! Pridruži se mladim ambasadorjem v sredo, 7. 7. 2021 ob 16.00 uri. Srečanje bo potekalo preko platforme ZOOM, potrebna pa je predhodna registracija preko povezave.

V čakanju na srečanje se lahko skupini pridružiš že preko Facebooka ali nam slediš na Instagramu. Oba profila objavljata v angleškem jeziku, zato lahko za lokalne novice slediš tudi platformi Ljubljana mesto učenja oziroma socialnim omrežjem platforme (FB // IG).

Za dodatna vprašanja so ti na voljo tudi preko elektronske pošte: urska@tipovej.org in telefona: 041 931 202.

Vir: Zavod TiPovej!

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

19465

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino