Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 21 Mar. 2019

Mladi popotniki pozor! Na voljo so alpske mladinske vozovnice!

Youth Alpine Interrail ki ga izvajata Mladinski svet CIPRA in CIPRA International pričenja z ugodnostmi za mlade popotnike.

Mladi, od 16 do 27 let, ki želite cenovno ugodno potovati z vlakom, odkrivati alpski svet in razpravljati o izzivih trajnostnega razvoja, se lahko prijavite za nakup alpske mladinske vozovnice Youth Alpine Interrail po znižani ceni od 50 evrov naprej, s katero boste lahko z okolju prijaznimi sredstvi javnega prevoza obiskali in doživeli osem alpskih držav v obdobju enega meseca.  

Udeležence na potovanjih spodbujajo, da svoje dogodivščine in izkušnjo fotografirajo in delijo zgodbe na Instagramu, Facebooku in na spletni strani projekta Youth Alpine Interrail z uporabo oznak #youthalpineinterrail, #interrail, #yoalin. Ob koncu poletja bodo najboljše fotografije in prispevki nagrajeni.

Projekt je podprt s strani držav podpisnic Alpske konvencije.

Prijavite se lahko do 7. aprila 2019.

Več informacij o projektu in sami prijavi na www.yoalin.org 

Vir: uredništvo mlad.si
Foto: Youth Alpine Interrail

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

68141

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino