Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 28 Jun. 2022

Mladi so uspešno osvojili mariborske vrhove

V mesecu maju in juniju so v Centru eksperimentov Maribor v sodelovanju z Društvom študentov medicine, Decathlonom in Fructalom organizirali dogodek 'Gremo gor za kile dol' z namenom, da mlade spodbudijo, da se več gibajo.

Udeleženci so osvojili pet mariborskih vrhov in so za nagrado na zaključnem dogodku prejeli praktične nagrade sponzorjev dogodka - Decathlona in Fructala, med zaključnim dogodkom so svojo dejavnost predstavili soorganizatorji dogodka - študenti iz Društva študentov medicine, ki so delili nasvete za zdravo življenje.

Navdušeni so bili nad odzivom, saj se je na dogodek prijavilo veliko mladih, ki so uspešno opravili nalogo. Med pogovorom z mladimi udeleženci na zaključnem dogodku so prejeli precej pozitivnih odzivov in željo po še več takšnih dogodkih. Tak odziv jih veseli, saj so mlade spodbudili k večji telesni aktivnosti na zabaven način. Hkrati jih spodbuja, da organizirajo še več podobnih dogodkov v prihodnosti.

Vir: Center eksperimentov Maribor

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

29069

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino