Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 29 Jun. 2021

Mladi spet potujejo in se izobražujejo

Mladinski center Dravinjske doline je v sklopu programa Erasmus+ dvema mladima osebama omogočil udeležbo na mednarodnem tečaju usposabljanja »CSO 101 - Civil Society Toolbox«, v Ankari, v Turčiji.

Rok Hribernik in Simon Valant sta se skupaj z mladimi iz devetih evropskih držav pogovarjala o temeljih dobre civilne družbe in dobrem delovanju države. Govorili so tudi o mladinskem delu ter celostnem projektnem managementu, kot je postavljanje temeljev za organizacijo izmenjav, treningov in črpanja evropskih sredstev. Simon in Rok sta še dodala: »Trening bi ovrednotila kot uspešen projekt, ki krepi in spodbuja osebnostno rast ljudi, ki delajo z mladimi in jih usmerjajo.« 

Vir: Mladinski center Dravinjske doline

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

47826

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino