Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 21 Feb. 2022

Mladi Zmaji razpisujejo 2 delovni mesti

Mladi Zmaji razpisujejo 2 delovni mesti – specialist za mladinsko delo VII/2 – M/Ž v četrtnem mladinskem centru, za nedoločen čas s polnim delovnim časom.

Ljubezen do mladih in skrb za prihodnost mladih generacij je povezovalna nit kolektiva Mladih zmajev in gonilo za oblikovanje programov. Mladi so pomembni soustvarjalci lepše prihodnosti in Mladi zmaji posvečajo svoje delovanje vključevanju mladih v ustvarjanje utripa mesta. Njihova misel na mlade je ključnega pomena tudi v času ukrepov zaradi epidemije, ko mladi doživljajo velike stiske. Svoje zavezništvo do mladih najraje izpolnjujejo v neposrednem stiku. V mladinskih centrih preko različnih aktivnosti iščejo odgovore na izzive odraščanja, iskanja lastne identitete ter potencialov. Preko mladinskih pobud podpirajo uresničitev njihovih idej. Nudijo jim priložnosti za prostovoljno delo in opravljanje prakse. Mladim so mentorji, učitelji in motivatorji in obratno, mladi so njihovi učitelji in motivatorji. To terja znanje, energijo in predanost.

Iščejo strokovni, organizirani, dinamični in energični osebi, ki bosta podprli razvoj programa Četrtnega mladinskega centra Šiška in Bežigrad.

Več informacij o delovnem mestu najdete tukaj.

Če vas je njihov nagovor za resno in dolgoročno delo nagovoril in želite soustvarjati z njimi z vašim znanjem in energijo ter izpolnjujete vse pogoje razpisa, jim na e-naslov: razpis@mladizmaji.si, do vključno 24. 2. 2022, pošljite svojo vlogo z dokazili in motivacijsko pismo z naslovom e-pošte: Prijava: SPECIALIST ZA MLADINSKO DELO.

Vir: Mladi zmaji

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

11822

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino