Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (1)
Datum objave: 18 Oct. 2018

Mlad.si med superfinalisti za spremembe

Že veš, da je portal mlad.si eden izmed petih superfinalistov, ki se bo predstavil na uvodnem dogodku 5. kroga Partnerstva za spremembe?

Kaj to pomeni?

Komisija "navdiha za Partnerstvo" je izmed trinajstih izbrala pet izzivov, ki se bomo predstavili na uvodnem dogodku 5. kroga Partnerstva za spremembe, ki bo v torek, 23. oktobra 2018, ob 10. uri v Centru inovativnega podjetništva (NLB CIP). Ključni cilj sodelovanja v programu je, da k reševanju našega izziva pritegnemo še druge organizacije, ki nam bodo pomagale, da bo za portal mlad.si izvedelo čim več mladih v Sloveniji.

Do ponedeljka, 22. oktobra 2018, do 22. ure lahko za nas glasuješ tudi ti in nam s svojim glasom pomagaš med najboljše tri izzive »Povezani za akcijo«. Glasuješ lahko TUKAJ

Kaj je Partnerstvo za spremembe?

Gre za program, kjer zaposleni v javni upravi in gospodarstvu skupaj premikajo meje, rušijo stereotipe in ustvarjajo pozitivne zgodbe ter dokazujejo, da sodelovanje med javno upravo in gospodarstvom na nov, drugačen in inovativen način deluje.

Več

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

67494

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino