Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 10 Jun. 2021

Multiplikativni dogodek v sklopu projekta WELLy

Društvo za razvijanje prostovoljnega dela Novo mesto in Fakulteta za organzacjske študije v Novem mestu, 22. 6. 2021 med 10:00 in 14:30, organizirata Multiplikativni dogodek v sklopu projekta WELLy: Predstavitev profila menedžerja za dobro počutje na delovnem mestu za preprečevanje stresa, povezanega z delom, in boj proti njemu.
Na sami predstavitvi bodo poleg intelektualnih rezultatov predstavili dobre prakse v Sloveniji, nastopila bo tudi coachinja, ki bo predavala o dobrem počutju na delovnem mestu, pomenu zadovoljstva in sreče na delovnem mestu in pozitivnih učinkih dobrega delovnega okolja. 
Dogodek, ki bo v celoti potekal v slovenskem jeziku, bodo prenašali v živo prek spleta.
Na dogodek se lahko prijavite tukaj.  
Vir: Društvo za razvijanje prostovoljnega dela Novo mesto

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

10852

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino