Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 24 Nov. 2021

Nadgrajena aplikacija Pika STOP

Zavod Nefiks sporoča, da so nadgradili aplikacijo Pika STOP. Aplikacija je prosto dostopna v Trgovini Play na naslovu: Pika STOP.

V aplikaciji lahko od sedaj naprej brskate med skavtskimi igrami, bansi in team building aktivnosti, dodali pa so tudi številne druge igre in funkcijo »Priljubljene igre«.

Aplikacija je primerna za trenerje in prostovoljce, ki delajo na terenu in želijo hiter dostop do različnih metod, dinamik in iger za delo z mladimi. Ustvarjalci vam želijo uspešno uporabo.

Aktivnost sofinancirata Ministrstvo za javno upravo v okviru Javnega razpisa za razvoj in profesionalizacijo NVO in prostovoljstva 2019 in Urad RS za mladino.

Vir: Zavod Nefiks

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

43761

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino