Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 17 Jun. 2021

Natečaj za neuveljavljene glasbene skupine »CMK studio live vol. 2«

Center mladih Koper razpisuje natečaj za neuveljavljene glasbene skupine, ki bodo septembra lahko nastopile na seriji koncertov poimenovanih CMK Studio Live vol. 2, trije zmagovalci pa bodo prejeli tudi nagrade.

Na natečaj, ki je odprt do 31. avgusta, se lahko prijavijo glasbene skupine, v katerih je vsaj polovica članov, starih med 15 in 29 let, ki imajo vsaj tri avtorske pesmi in izdan največ en samostojni album. Poleg tega morajo prijavljene glasbene skupine pripraviti med 30 in 45‐minutni nastop v živo, pri čemer morajo vsaj polovico koncerta izvajati avtorsko glasbo.

Med vsemi prispelimi prijavami bo komisija izbrala ožji izbor izvajalcev, ki bodo septembra nastopili v Centru mladih Koper. Komisija, sestavljena iz priznanih glasbenih strokovnjakov, pa bo na podlagi nastopov sodelujočih glasbenih skupin izbrala tri finaliste, ki jih bodo razglasili na zadnjem, tretjem predstavitvenem večeru. Izbrane skupine bodo nastopile na finalnem dogodku, ki bo v petek, 1. oktobra 2021, in prejele še dodatne nagrade, in sicer možnost snemanja svojega avtorskega dela v studiu pod vodstvom priznanega producenta Andrea F., prejemnik prve nagrade pa bo poleg profesionalnega snemanja v glasbenem studiu prejel še brezplačno snemanje video spota za posneto avtorsko skladbo.

Pri izboru zmagovalcev bo soodločalo občinstvo, ki bo s svojimi glasovi prispevalo polovico glasov končnega rezultata.

Vse zainteresirane glasbene skupine se na natečaj lahko prijavijo do vključno torka, 31. avgusta 2021 na mladikoper@gmail.com ali po pošti na naslov: Center mladih Koper, Gregorčičeva 4, 6000 Koper.

Za vse dodatne informacije se vsi zainteresirani lahko obrnejo na: mladikoper@gmail.com.

Center mladih Koper, ki deluje pod okriljem Zavoda za mladino, kulturo in turizem Koper, lahko vsem prijavljenim glasbenim skupinam omogoči tudi vaje v polno opremljenih vadnicah v četrtnem mladinskem centru na Markovcu. Več informacij: jaka.miklavcic@cmk.si ali na 031 408 952.

Vir: Center mladih Koper

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

18581

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino