Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 06 Jul. 2021

Odprtje razstave likovno-literarnega natečaja Objem, dotik, poljub

Center za mlade Domžale je pripravil likovno-literarni natečaj Objem, dotik, poljub. Prejeli so 333 del, od tega 271 likovnih in 62 literarnih. Dela je ocenila strokovna komisija.

Likovna dela sta ocenila Janez Zalaznik, akademski slikar, in Živa Tomanić, ilustratorka, literarna pa Tadeja Rode Teran, bibliotekarka in primerjalna književnica, in Špela Habulin, predstavnica Miš založbe in festivala Bralnice pod slamnikom. 

Nagrajena dela si lahko v živo ogledate v prostorih Centra za mlade Domžale (Ljubljanska cesta 58) ali v virtualni galeriji.

Več o natečaju preberite tukaj

Vir: Center za mlade Domžale

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

14093

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino