Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 16 Jul. 2021

Otroško-mladinski tabor v Mladinskem centru Brežice

V petek, 9. julija 2021, so v Mladinskem centru Brežice uspešno zaključili z otroško-mladinskim taborom. Otroci so odšli domov nasmejanih obrazov in za izkušnjo bogatejši. Ponosni so na številčno udeležbo. Bilo je kar 22 otrok iz različnih osnovnih šol Posavske regije.

Bili so športno aktivni. En dan so preživeli na Šentvidu, kjer so iskali Gvida (na pol veveričko, na pol človeka). Niso ga našli, vseeno pa so na vrhu za veliko želja pozvonili na zvonček v kapelici. V času poletnega tabora so se vrnili tudi med kavbojce in indijance, se ohladili z obmetavanjem vodnih balončkov in super dobro jedli.

Zadnji dan tabora so si ogledali animirani film in izdelali lovilce za lepše sanje. Ob različnih igrah, ki so jih pripravili animatorji, so neizmerno uživali, spletli nova prijateljstva in postali še bolj radovedni in živahni.

Vir: Zavod za podjetništvo, turizem in mladino Brežice

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

55666

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino