Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 08 Jun. 2021

Park mladosti

Mladinski center Idrija je v okviru ETM 2021 organiziral delovno akcijo Park mladosti. Namen je bil, da se park, ki združuje tako mlade kot malce starejše, skupaj z mladimi trajnostno prenovi. Z akcijo so želeli spodbuditi mlade za aktivacijo v lokalni skupnosti, k razmišljanju o trajnostnem urejanju okolice, druženju s sovrstniki, deljenju idej in h kvalitetnem preživljanju prostega časa zunaj.

Na delovni akciji so očistili park, odstranili dotrajane lesene klopi in mize, uredili koše za smeti in cigaretne ogorke, z igral zbrusili odpadajoče plasti barve, da so sedaj pripravljena za obnovo, očistili stare tlakovce, ki bodo ponovno uporabljeni služili kot podlaga za klopi in mize. To bo v prihodnosti omogočalo lažje čiščenje in manjše uničevanje travnate površine pod mizami in klopmi. Delovni dan pa so zaključili s skupnim piknikom in druženjem v parku. MC Idrija se zahvaljuje vsem mladim, ki so se udeležili dogodka in da so skupaj naredili korak k boljši prihodnosti. Za dokončno prenovo parka jih čaka še kakšna delovna akcija, a se že veselijo nove podobe parka!

Vir: Mladinski center Idrija

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

43950

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino