Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Novice
Všečno: (0)
Datum objave: 28 Jul. 2021

PESTRO DOGAJANJE V MLADINSKEM CENTRU ZAGORJE OB SAVI

V Mladinskem centru Zagorje ob Savi so ponovno športno in kulturno aktivni!

V tem tednu vas vabijo na odbojkarski turnir mešanih trojk, ki se bo odvijal v soboto, 31. 7. od 10:00 dalje, po veljavnih pravilih, ki so navedena v priloženi prijavnici. Sistem tekmovanja je odvisen od števila prijavljenih ekip.

Prijava na turnir je brezplačna, rok za prijave pa je do srede, 28. julija 2021. Žreb ekip bo potekal v četrtek, 29. julija 2021 v MC ZOS, objavljen pa bo tudi kot video na naši Facebook strani.
Prijavnico jim posredujte na elektronski naslov: jani@mczos.si. Število ekip je omejeno, zato vsi ljubitelji odbojke pohitite, da si zagotovite svoje mesto!

Prijavnica in pravila tekmovanja

Prav tako bo v Mladinskem centru Zagorje ob Savi 13. avgusta potekalo MEDNARODNO USPOSABLJANJE »BOAL IN PRACTICE«,  ki je namenjeno vsem, ki jih zanima dramska igra in bi se želeli naučiti novih aktivnosti in metod, ki se uporabljajo pri delu v skupinah. Z udeležbo na usposabljanju ne potrebujete predznanja dramske igre.
Prijave in dodatne informacije najdete na tej povezavi.

 

Istega dne ob 20.30 bo na igrišču Proletarc potekala tudi MLADA ZAGORSKA NOČ, na kateri bosta za odlično vzdušje poskrbela HAMO IN RUDI BUČAR, ki sta edinstvena kombinacija in izjemen duet izvrstnih glasbenikov. Na koncertnem doživetju bosta igrala kitari, pela in ves večer ustvarjala vzdušje, ki bo trajalo tudi po koncertu.
Informacije in nakup kart obiščite to povezavo.

Vabljeni!

Vir: MCZOS

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

74665

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino