Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 14 Jul. 2021

Podprite akcijo Srčna UL

Na Univerzi v Ljubljani so v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Slovenije (ZPMS) začeli z akcijo Srčna UL. Z njo želijo pomagati študentkam in študentom Univerze v Ljubljani, ki so zaradi epidemije covida-19 ostali brez finančnih sredstev za preživetje. Mnogi med njimi so namreč izgubili študentsko delo in niso našli novega, ali pa so delo izgubili njihovi starši, skrbniki. Marsikdo se tako srečuje z izzivi plačevanja stroškov najemnin, hrane in obleke, nakupa študijskih pripomočkov (tudi za študij na daljavo).  
 

Pomagati je mogoče s:

  • kratkim telefonskim sporočilom na številko 1919 s ključno besedo SRCNAUL5 (prispevek 5 EUR) ali SRCNAUL10 (prispevek 10 EUR). Sredstva se lahko nakaže tudi na transakcijski račun ZPMS ali s sklenitvijo donatorske pogodbe;
  • deljenjem njihovih objav na družbenih omrežjih.

 
Zbrana sredstva bodo dodeljena študentom po v naprej določenih merilih. Sofinancirali bodo stroške najemnin, nakupa študijskih pripomočkov, vrednostnih bonov za hrano idr.
 
Več informacij o projektu je predstavljenih na spletni strani, z veseljem pa osebno odgovorijo na morebitna dodatna vprašanja ali prisluhnejo vašim idejam za okrepitev promocije in/ali finančne podpore.    

Vir: Univerza v Ljubljani

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

72046

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino