Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 23 Feb. 2022

Pogovor z evropskim poslancem v MC Brežice

MC Brežice kot partner sodeluje v projektu rEUral, ki ga vodi Mladinska Mreža Mama. Projekt je namenjen ozaveščanju o strukturi, delovanju in vplivu EU in Evropskega parlamenta, pri tem pa se osredotoča na tri področja delovanja: varstvo okolja, digitalizacija in solidarnost.

V sklopu projekta so v MC Brežice izvedli:

  • - 12. 2. 2022: Solidarnostni dogodek
  • - 11. 2. 2022: Pogovor z evropskim poslancem g. Francem Bogovičem
  • - 18. 12. 2021 in 12. 2. 2022: Informacijska stojnica

V prostorih MC Brežice so gostili evropskega poslanca g. Franca Bogoviča. Pogovarjali so se o EU, digitalizaciji, energetiki, varovanju okolja in pomenu razvoja podeželja, poleg tega pa je g. Bogovič mladim predstavil tudi svojo politično pot vse od mladih let.

Hkrati so organizirali tudi delavnice z mladimi, kjer so se pogovarjali o treh glavnih področjih, ki jih pokriva projekt rEUral. Dan so zaključili s kulturnim programov mladih glasbenikov. Projekt so udeležencem predstavili tudi na dveh informacijskih stojnicah.

Vir: MC Brežice

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

90704

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino