Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 22 Jul. 2021

Poletne počitniške aktivnosti za osnovnošolce

Mladinski center Šentjur je skupaj z mladimi prostovoljci – mladinskimi promotorji – v okviru projekta Leader Korak nazaj, da gremo naprej – Časovni stroj, pripravil teden počitniških aktivnosti za otroke v štirih krajevnih skupnostih občine Šentjur.

Med 5. in 9. julijem, so prostovoljci mladinskega centra, skupaj z mentorji izvajali dvourni animacijski program za otroke, stare od 7 let naprej, v krajevnih skupnostih Dobrina, Ponikva in Blagovna ter v mestni skupnosti Šentjur. Na brezplačnih delavnicah so se otroci in najstniki, lahko naučili tudi kakšen nov plesni gib ali koreografijo, se igrali različne zabavne družabne igre ali pa se lotili izdelovanja origamijev.

Najprej so mladinski promotorji otroke povabili k spoznavnim igram, s pomočjo katerih so prebili led in si zapomnili imena, nato pa so se zabavali ob skupinskih igrah kot so žabe in štorklja, evolucija, morilec, lovljenje, samuraj, ipd.

Ob različnih igrah in druženju z vrstniki počitniško poletno dopoldne hitreje mine.

Vir: Mladinski center Šentjur 

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

44900

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino