Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 02 Sep. 2020

Poletne počitniške aktivnosti na Mariborskem otoku

V Združenju EPEKA, so. p., so čez poletne počitnice dejavnosti mladinskega centra, ki ga podpira Urad za kulturo in mladino Mestne občine Maribor, prestavili na Kopališče Mariborski otok in tako v prostorih Športnih objektov Maribor odprli podružnico. V okviru mladinskega centra se je vsakodnevno za mlade organiziralo različne animacije, izobraževanja, tekmovanja in družabne dogodke.

Aktivnosti, ki so jih izvajali v okviru počitniškega programa so pripomogle k boljši socialni vključenosti mladih, aktivnemu preživljanju prostega časa, izobraževanju ter medgeneracijskemu druženju.

Pri aktivnostih jim je vsakodnevno pomagal dijak Muhedin Šećiri, ki se je predstavil v videu.

Vir in foto: Združenje EPEKA, so. p.

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

45443

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino