Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 02 Jun. 2021

POLETNI eMCe IZZIV

Ljubitelji športa, športne rekreacije in vsi, ki boste to še postali, vas Mladinski center Velenje skupaj z eMCe placom in Šaleškim študentskim klubom vabi na naslednji, razširjeni, še večji in zabavnejši eMCe izziv!

Sodelujete lahko vsi, priložnostni in redni rekreativci, še posebej pa bomo veseli tistih, ki ste za štart potrebovali še malo motivacije! Sam greš!

Telesna aktivnost prinaša v naša življenja številne pozitivne učinke, zato to poletje ne spremljaj športa le iz kavča, se vidimo v naravi, na igriščih, v dvoranah, na parketu!

Več nas bo, bolj bo fajn!

PRAVILA IGRE

eMCe izziv bo potekal od 1. 6. do 31. 8. 2021.

Točke pridobivate z indvidualnimi športi (hribolazenje, plezanje, tek, kolesarjenje, fitnes, joga), ki prinašajo 2 točki in/ali z ekipnimi športi (košarka, nogomet, odbojka, badminton, tenis, downhill kolesarjenje), ki prinašajo 1 točko. Točke lahko nabirate v obeh kategorijah.

Točke dosežete tako, da pošljete fotografijo (iz katere je razvidno, da ste aktivni v eni izmed zgoraj naštetih kategorij) in svoje podatke (ime, priimek, kontakt) na info@emceplac.si

Točke nabirate kot posamezniki, ne kot ekipa (npr. če vas špila basket 6 in želite sodelovati vsi, mora vsak poslati svoj mail). Velja ena fotografija na dan.

Komisija, ki jo sestavljajo trije predstavniki organizatorjev, lahko glede na zahtevnost izvedene aktivnosti dodeli dodatne točke, kar bomo javno objavili in odločitev obrazložili.

Vsak mesec bomo podelili eno nagrado (bon v vrednosti 50 €), zraven pa bomo dodali tudi promocijski darilni paket.

Ob koncu tekmovanja bomo poleg mesečnega zmagovalca razglasili še končnega zmagovalca, torej tistega, ki bo skozi celoten projekt nabral največ točk.

Točke bomo sicer ves čas seštevali, vendar se bodo mesečno brisale.

Se pravi - nov mesec, novo štetje.

Podelili bodo tudi dodatno nagrado (bon v vrednosti 50 €) v posebni kategoriji Najboljši video. Ob koncu izziva ga bo prejel tisti, ki bo poslal najbolj izviren in kreativen kratek video, s katerim promovira šport in kakovostno preživljanje prostega časa.

Zmagovalca bo določila komisija.

V športnem duhu računamo in verjamemo, da gremo vsi na fairyplay! 

S sodelovanjem v eMCe izzivu dovoljujete javno objavo slik in videev, ki jih bomo delili v promocijske namene. Če jih objavljaš tudi na zasebnem profilu, te prosimo, da uporabiš hashtag #eMCeizziv in pomagaš pri spodbujanju in promociji naših športnih aktivnosti.

Projekt je nastal v sklopu programa eMCe plac ozavešča, ki ga podpirata Ministrstvo za zdravje in Mestna občina Velenje. Partnerji v projektu: Mladinski center Velenje in Šaleški študentski klub.

Več informacij na: info@emceplac.si / FB Klub eMCe plac 

Vir:Mladinski center Velenje

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

80995

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino