Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 21 Jun. 2021

Poletni tabor v Mladinskem centru Brežice

Poletje je pred vrati in spet se bosteo lahko štiri dni družili na dnevnem otroško-mladinskem taboru Mladinskega centra Brežice, ki bo potekal bo v času poletnih počitnic, od torka, 6. 7. 2021 do petka, 9. 7. 2021 vsak dan od 7.30 do 16. ure. V ponedeljek, 5.7.2021 pred začetkom samega tabora pa bodo organizirane dodatne aktivnosti po ceni 10 €.

Tabor je namenjen osnovnošolcem v dveh starostnih skupinah, od 1. do 4. in od 5. do 9. razreda.

Skupaj z mladimi animatorji bodo poskrbeli za res nepozaben teden, poln dogodivščin in zanimivih aktivnosti. Vse se bo dogajalo zunaj pred stavbo MC Brežice in v Posavju v bližnji okolici, saj želijo mladim približati njihov kraj in kako bivati v sožitju s prelepo naravo, ki jih obdaja.

Vsekakor pa bodo na poletnem taboru poskrbeli tudi za zajtrk in kosilo udeležencev in pri izvajanju aktivnosti upoštevali vse ukrepe za preprečevanje širjenja epidemije in varno izvedbo.

Naj bo poletje čas za zabavo, druženje in nova poznanstva.

Luštno bo. Vabljeni!

Prijave in informacije: druzinskicenter@zptm.si       

Cena: 55 €, drugi otrok: 45 €. Prijave zbirajo do 24. junija 2021.   

Vir: Mladinski center Brežice

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

25131

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino