Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 11 Nov. 2021

Potopisno predavanje "HIMALAJA"

V Kulturnem centru Semič so gostili potopisno predavanje "HIMALAJA" Udeležence sta v zgodbo popeljala Larisa in Kristjan Husič v petek, 29. oktobra, ob 18. uri v KC Semič.

Predstavila sta njuno odpravo v Nepal, natančneje na Everest base camp. Ker sta potovala ravno v času začetka korona epidemije, so njune izkušnje zaznamovali strogi korona ukrepi, zaradi česar je bil treking, kot tudi vrnitev domov, zelo otežen. Predstavila sta njune poglede na kulturo, ljudi, naravo, kako se pripraviti pred odhodom, kaj ju je trekking naučil in z veseljem odgovorila na vsa dodatna vprašanja obiskovalcev.

Mladinskih potopisnih predavanj se lahko udeležite tudi vi. Pobrskajte po spletni strani Kulturnega centra Semič.

Vir: KC Semič

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

23001

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino