Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 29 Nov. 2021

PREDPRAZNIČNA IZMENJAVA JAZ TEBI – TI MENI

Ptujski mladinski center CID Ptuj že vrsto let organizira priljubljene izmenjave Jaz tebi – ti meni, na katerih udeleženke_ci najpogosteje izmenjujejo sezonsko garderobo, občasno pa pripravljajo tudi zanimive tematske izmenjave.

V soboto, 4. decembra, bo tako med 10. in 12. uro v prostorih ptujskega Centra interesnih dejavnosti mogoče izmenjati zimska oblačila, obutev in modne dodatke, zraven tega pa še decembra zelo aktualne božično-novoletne okraske

Zagotovo si se že naveličal_a kakšnih svojih starih okraskov, ki ti že leta krasijo smrečico ali stanovanje. Zakaj bi pozabljeni samevali v zaprašeni škatli – prinesi jih na izmenjavo, morda se pa kdo zaljubi prav vanje! Namesto da svoje nove okraske kupiš v trgovini, jih morda najdeš na izmenjavi in jih domov odneseš brezplačno.

Vir: CID Ptuj

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

31021

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino