Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 22 Nov. 2021

Predstavitev didaktičnega pripomočka o obnovljivih virih

V okviru Festivala Mladi Maribor so v Centru eksperimentov Maribor ogranizirali dan odprtih vrat, kjer so mladi imeli priložnost spoznati in preizkusiti njihov najnovejši didaktični pripomoček Elektropa, s katerim jim želijo približati uporabo obnovljivih virov energije.
Če ste zamudili priložnost, da bi si v okviru dogodka v živo ogledali njihov najnovejši didaktični pripomoček Elektropa, si lahko gledate virtualno predstavitev na Facebook strani Mladi Maribor.
Elektropo si lahko še vedno ogledate tudi v živo v Centru eksperimentov. Zaradi trenutnih razmer prosijo, da se najavite vsaj en dan pred obiskom na cem@ektc.si ali na tel: 059 080 286.
Vir: Center eksperimentov Maribor

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

65510

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino