Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 23 Jun. 2021

Predstavitev programa Erasmus za mlade podjetnike

EUROPE DIRET Savinjska, ki deluje v okviru Celjskega mladinskega centra, tudi letos organizira dogodek Predstavitev programa Erasmus za mlade podjetnike.

Mladi podjetniki bodo na dogodku, ki bo potekal 6. julija, ob 11:00, preko spletnega orodja ZOOM, spoznali svoje možnosti za usposabljanje v tujini ali pa možnosti za tuje podjetnike v Sloveniji. Na delavnici bodo izvedeli kako program deluje in kaj podpira, komu je namenjen, kdo lahko v njem sodeluje, kakšen je postopek prijave ter koliko sredstev lahko pridobijo. Cilj delavnice je namreč vzpostaviti možna sodelovanja med podjetji v smislu pošiljanja in gostiteljstva, z dogodkom pa bodo naslovili tudi potrebo lokalnega prebivalstva po večji informiranosti o evropskih projektih in prioriteto Evropske komisije: Gospodarstvo za ljudi.

Prav tako bo izvajalka, Nastija Podobnik, iz BSC Kranj (Regionalna razvojna agencija za Gorenjsko), predstavila tudi primere že izvedenih usposabljanj tujih mladih podjetnikov v Sloveniji in slovenskih mladih podjetnikov v tujini. Po predstavitvi bo omogočeno tudi individualno svetovanje zainteresiranim.

Ker bo spletna delavnica potekala s pomočjo aplikacije ZOOM, je potrebna obvezna predhodna prijava na info@mc-celje.si do 5.6.2021.

Vir: Celjski mladinski center

 

 

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

53092

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino