Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 22 Jun. 2021

Preživi počitnice aktivno in kreativno s Celjskim mladinskim centrom!

Poletje je že skoraj tu in tudi letos bo Celjski mladinski center v sodelovanju z mestnimi četrtmi Dečkovo naselje in Nova vas, Slavko Šlander in letos prvič s KS Šmartno v Rožni dolini in KS pod gradom ter v sodelovanju z Mestno občino Celje, organiziral brezplačne kreativne počitnice za otroke. Vse od 5. julija dalje bodo mladinski delavci in animatorji Celjskega mladinskega centra v prostorih mestnih četrti in krajevnih skupnosti izvajali ustvarjalne in kreativne delavnice ter športne in družabne igre za otroke.

Pod budnim očesom animatorjev Celjskega mladinskega centra, bodo otroci lahko igrali različne športne in družabne igre, ustvarjali in risali ter tako svoje počitnice preživeli aktivno in kreativno.

Namen projekta je spodbuditi mlade k aktivnemu preživljanju prostega časa ter aktivnosti Celjskega mladinskega centra približati mladim znotraj njihovega lokalnega okolja.

Kreativne počitnice se bodo tako odvijale na štirih različnih lokacijah in v različnih terminih. Otroci krajevne skupnosti Šmartno v Rožni dolini se bodo na kreativnih počitnicah družili v tednu med 5.7 in 9.7., otroci mestne četrti Slavko Šlander od 12.7. do 16.7., otroci mestne četrti Dečkovo naselje in Nova vas 19.7. do 23.7., in otroci krajevne skupnosti Pod Gradom od 26.7. do 30.7.2020. Aktivnosti se bodo odvijale od 10.00 do 13.00 ure v prostorih mestnih četrti oziroma krajevnih skupnosti.

Zaradi velikega interesa kreativnih počitnic so obvezne predhodne prijave na senta.jevsenak@mc-celje.si.

Vir: Celjski mladinski center

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

13472

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino