Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 10 Jun. 2021

Pričela se je javna razprava o Strategiji za mlade 2021-2030

Od ponedeljka, 7. junija, do nedelje, 20. junija, poteka javna razprava o Strategiji za mlade 2021-2030.

Kot boste v predlogu besedila Strategije lahko prebrali, so predlagani ukrepi usmerjeni v oblikovanje okvirja delovanja na mladinskem področju, nekatere predlagane aktivnosti pa vplivajo na več obravnavanih področij mladinske politike. So uresničljivi in ob politični ter organizacijski podpori v strukturah Mestne občine Novo mesto ter širšega javnega sektorja imamo kot lokalna skupnost možnost, da ob koncu tega desetletja vidimo dobre prakse na področjih izobraževanja, zaposlovanja, bivanjskih razmer, zdravja in dobrega počutja, mladinske participacije, kulture ter ustvarjalnosti, prostega časa in vsesplošne blaginje mladih posameznikov, prebivalcev Mestne občine Novo mesto.

Zato v tej fazi priprave vse zainteresirane vabijo k podaji predlogov in pripomb z izpolnitvijo obrazca na povezavi.

V sklopu javne razprave bo izvedena tudi javna predstavitev in sicer v četrtek, 17. junija 2021, ob 17. uri v sejni sobi rotovža (Glavni trg 7) na katero se zainteresirani posamezniki lahko prijavite preko obrazca na povezavi. Dogodek bo izveden v skladu s takrat veljavnimi pogoji organizacije tovrstnih dogodkov, zato si pridružujemo možnost, da bo na dogodku lahko prisotno omejeno število ljudi. 

Vir: Mestna občina Novo mesto

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

18051

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino