Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 29 Jul. 2021

Pridi na Retro vikend!

Mladinski center Šentjur in Društvo Epik teater med 30. julijem in 1. avgustom v okviru projekta Korak nazaj, da gremo naprej - Časovni stroj vabita na medgeneracijski Retro vikend.

Na “upcycling” delavnicah bo v petek možnost vinilkanja in izmenjave gramofonskih plošč, prisluhnili pa boste lahko tudi zgodbi dveh mladih uspešnih ustvarjalcev vsebin na Tiktoku, Žigi Kukoviču (Kuxala) in Robertu Kladniku.

V soboto, 31. julija, boste med 10.00 in 12.00 uro lahko izmenjavali knjige in ustvarjali na delavnicah, Retro vikend pa se bo zaključil v nedeljo, 1. avgusta med 17. in 19. uro, ko bo v sklopu dogodka organizirano druženje in igranje družabnih iger.

Vse aktivnosti bodo potekale na ploščadi pred Ipavčevim kulturnim centrom Šentjur, kjer domuje kavarna Pri kulturni pip'ci.

Vse aktivnosti so brezplačne. 

 Vabljeni!

Vir: Mladinski center Šentjur 

 

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

19513

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino