Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 18 Jun. 2021

Prihaja CMoKFEST 2021!

Tradicionalni mladinski festival Centra mladih Koper, CMoKFEST, se prihodnji konec tedna vrača v vsej svoji pestrosti in pisanosti. Trodnevni festival bo letos posvečen predvsem dijakom koprskih srednjih šol in tako slavil zaključek nenavadnega šolskega leta.

Na zadnji šolski dan, 24. 6. 2021, ob 13. uri, bo dijake čakala vodna bitka, v kateri se bosta ekipi z vodnimi pištolami pomerili pri rušenju totema.
Sledil bo koncertni program posvečen dijakom Srednje tehniške šole Koper, ki bo pričel ob 20. uri na zelenici Hiše kulture v Sv. Antonu. Na odru se bodo zvrstili dijaški bandi in nekaj že znanih imen. Nastopili bodo: Nevermind, Masayah, Karmagone, Satan’s Bloody Reign in My Moon.

V petek, 25. 6. 2021, ob 13. uri, bodo v prostorih Centra mladih Koper potekali turnirji »kalčeta«, »Air Hoceky-a« in Street Figther 5.
Petkov koncertni program bo posvečen dijakom koprske gimnazije. Odvijal se bo na Martinčevem trgu v Kopru, s pričetkom ob 20. uri. Igrali bodo: Joker Out, One Cupcake away, OK Junior!, Rockice ter Maj in Veronika.

V soboto, 26. 6. 2021, pa bosta v prostorih Centra mladhi Koper med 17. in 20. uro tolkalska delavnica afriških ritmov in sejem stripov, med 18. in 20. uro pa bo v novem koprskem skate parku tekmovanje »Skate in BMX session«.
Sobotno koncertno dogajanje bo posvečeno srednji ekonomski in italijanski šoli. Iz odra zelenice za Hišo kulture v Sv. Antonu se bodo s pričetkom ob 20. uri oglašali: Dormiotti, Bebin sladoled, xBrothers, Beverly Šuštar in Maja Koželj.

Vse tri dni bodo na omenjenih koncertnih prizoriščih omogočali brezplačno testiranje, s pričetkom ob 18. uri.

Vse prijave, rezervacije in več informacij je na voljo v Facebook dogodku »CMoKFEST 2021«

Vir: Center mladih Koper

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

75267

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino