Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 12 Jul 2019

Priprave na odraščanje

Vodja slovenske skupine, Karmen Kukovič, ki se bo udeležila mladinske izmenjave »Growing up is hard to do«, se je udeležila pripravljalnega srečanja te v Bremnu, v Nemčiji. Srečala se je z ostalimi vodji in pregledali so program izmenjave ter si razdelile naloge. Te bodo pred mladinsko izmenjavo, ki bo v okolici Bremna konec julija, pripravili štirje mladi iz Slovenskih Konjic, Loč in Slovenske Bistrice. Mladinske izmenjave se bodo poleg slovenskih in nemških mladih udeležili še mladi iz Romunije, Albanije, Bosne in Hercegovine, Italije, Srbije in Grčije.

»To bo za mlade odlična priložnost, da si izmenjajo izkušnje na področju izzivov povezanih z odraščanjem in osamosvajanjem«, je dejala Kukovičeva.

Projekt je izvajan v sklopu programa Erasmus+ Evropske komisije.

Vir in foto: Mladinski center Dravinjske doline

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

42943

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 400 57 90, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino